Delirul lui Putin la anexare: „Rusia este o civilizatie de mii de ani. Vesticii sunt barbari moderni, sabotori. Vor sa ne faca o colonie, vor sa ne jefuiasca, incearca sa ne opreasca dezvoltarea, cultura”

0
241

Vladimir Putin a anuntat, vineri, la Mosociva, anexarea oficiala a patru regiuni ale Ucrainei. ”Oamenii si-au facut alegerea, o alegere fara echivoc”, a declarat Putin referindu-se la referendumurile de anexare ruse din regiunile ucrainene Zaporojie, Herson, Donetk si Lugansk.

”Vom forma patru noi regiuni ale Federatiei ruse, pentru ca asta este vointa a milioane de oameni”, declarat Putin. ”Ne vom apara teritoriul prin toate mijloacele. Indemnam regimul de la Kiev sa inceteze imediat atacurile, toate ostilitatile si sa revina la masa negocierilor”, a sustinut Putin.

Vestul nu poate accepta ca nu trebuie sa domine tot ce se intampla in lume. Ei discrimineaza oameni si nu vom accepta aceste politici rasiste. Rusofobia este un tip de rasism care creste acum peste tot in lume. Am fost tratati ca o colonie si nu vom uita niciodata asta.

 

Delirul lui Putin la anexare: „Rusia este o civilizatie de mii de ani. Vesticii sunt barbari moderni, sabotori. Vor sa ne faca o colonie, vor sa ne jefuiasca, incearca sa ne opreasca dezvoltarea, cultura” – Video


Descoperă mai multe la Beijing | China ⓜ mapamond domains

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns