WSJ: Stăvilirea epidemiei în China e o ştire falsă. Pandemia care a explodat săptămânile acestea pe tot globul este rezultatul minciunilor proiectate de propaganda de stat a Chinei atât în interior cât şi în exterior

0
756
Barbed wire with shadow in front of a Chinese flag | usage worldwide

În ultimele două săptămâni China a început să reducă numărul îmbolnăvirilor zilnice la cote ridicole. Concomitent, mass media centrală occidentală a publicat o serie de articole care prezentau stăvilirea epidemiei de virus Wuhan din China ca pe un fapt împlinit – ba chiar a încercat să proiecteze imaginea Chinei drept salvatoare a omenirii, transmiţând ştiri despre ajutorul acordat Occidentului în combaterea epidemiei.

Dar această poveste de adormit copiii, pur şi simplu, nu este adevărată.

Un articol al The Wall Street Journal publicat duminică, arăta că există o adevărată campanie de propagandă în curs de desfăşurare în mass-media controlată de stat (cu alte cuvinte… toată). Scopul ei este de a-l înfăţişa pe liderul chinez ca pe o legendă în viaţă, pentru „viziunea” şi „acţiunile sale rapide” în sprijinul stăvilirii epidemiei care a zguduit societatea chineză din temelii.

mai mult la  www.comisarul.ro


Descoperă mai multe la Beijing | China ⓜ mapamond domains

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns