China este bănuită de multă vreme că a ascuns (și continuă să ascundă) adevăruri vitale care ar fi putut preveni răspândirea noului coronavirus și pierderea atâtor vieți. Cea mai gravă dintre minciuni ar putea fi, de departe, întârzierea cu care a informat forurile internaționale cu privire la apariția unui nou virus și, pentru că nu a dorit să se știe despre asta, măsurile de carantină și izolare au fost dispuse cu întârziere, fapt care i-a permis SARS-Cov-2 să se răspândească peste tot în lume.

Zilele astea însă multe siteuri din Asia scriu că oamenii stau cu orele la coadă în Wuhan, orașul cu peste 11 milioane de locuitori unde a izbucnit epidemia, să ridice urnele rudelor decedate.

Numai în ultima săptămână ar fi fost livrate de către o sigură casă mortuară cel puțin 5000 de urne. Și sunt opt astfel de case în Wuhan, scrie siteul Caixin, citat de stirileprotv.

Și China continuă să mintă. Spune că are numai cazuri de import, când, în realitate, înregistrează zilnic chiar și zece cazuri noi în Wuhan.

mai mult la  www.podul.ro


Descoperă mai multe la Beijing | China ⓜ mapamond domains

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns