Presa americană: Virusul va ucide peste un milion de chinezi! Puterea comunistă sacrifică tot pentru a salva 11 mari orașe industriale!

0
853

Liderii chinezi au luat o decizie brutală de a sacrifica orașe întregi pentru a salva 11 orașe „protejate”, potrivit unor informații obținute de un jurnalist independent din Hong Kong, Stephen Shiu Yeuk-yuen, de la o întâlnire secretă a liderilor comuniști chinezi.

După cum scrie The Epoch Times, „Cele 11 orașe din lista prioritară de salvare a PCC sunt Beijing, Tianjin, Shanghai, Guangzhou, Shenzhen, Hong Kong, Hangzhou, Xi’an, Shenyang, Harbin și Urumqi. PCC este pregătit să protejeze aceste 11 orașe cu orice preț, chiar dacă înseamnă sacrificarea altor orașe, a spus Shiu.”

Această întâlnire secretă a avut loc pe 25 ianuarie și demonstrează brutalitatea regimului chinez comunist, care de fapt a întemnițat 56 de milioane de cetățeni în zonele de carantină impuse de forțele militare, unde alimente, combustibil și consumabile medicale sunt aproape epuizate.

Pe baza informațiilor scurse de la această întâlnire, se pare că conducerea guvernului chinez vede această pandemie a coronavirusului ca o amenințare existențială pentru propria existență și a luat decizia de a sacrifica milioane de vieți, dacă este necesar, pentru a proteja orașele de bază care reprezintă puterea economică și de fabricație a Chinei.

mai mult la  www.comisarul.ro


Descoperă mai multe la Beijing | China ⓜ mapamond domains

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns